Livrare GRATUITA

Comenzi peste 199 Lei

Plati securizate

Cumparaturi sigure 100%

078 777 84 76

Luni-Vineri 09.00-18.00

Agent de fermentare pentru copt 20g – Biovegan

Pret: 6,63 lei (incl. TVA)

SKU: 4005394141021 Categorii: , , Etichete: , Producator:
Adauga la preferate
Adauga la preferate

Informatii nutritionale:

  • kj: 1634
  • kcal: 385
  • grasimi: 0.5
  • acizi_grasi_saturati: <0.5
  • glucide: 94.5
  • zaharuri: 0.4
  • fibre: <0.1
  • proteine: 0.4
  • sare: 0.03

Agent de fermentare pentru copt

Ingrediente: amidon de porumb*, cultura starter
*provin din agricultura ecologica Coaceti pâine fara drojdie Cu fermentul pentru copt puteti coace fara drojdie pâinea dumneavoastra vegana si veti obtine astfel un gust natural, fin, dar si aromat. Mod de preparare si ingrediente 1 plic de ferment pentru copt Biovegan, 550 g faina integrala, 1 lingurita sare de mare, 500 ml apa calduta. Recomandare cel mai bine se potriveste faina de grâu sau cea de alac nu folositi secara. 1. Într-un recipient mai înalt si îngust puneti 350 ml apa calduta si varsati încet continutul unui plic în timp ce amestecati cu telul. Apoi adaugati cu o lingura de lemn nu din metal 300 g faina integrala si amestecati bine si uniform, iar la urma presarati niste faina integrala deasupra. Acoperiti bine recipientul si înveliti-l cu prosoape într-o punga de plastic efect termic, iar apoi asezati-l într-un loc constant de cald la o temperatura de 30 – 35 °C verificati cu termometrul timp de aprox. 12 ore. 2. Adaugati înca 150 ml apa calduta în compozitie, apoi amestecati 150 g faina integrala si presarati niste faina si deasupra. Acoperiti din nou, împachetati bine si lasati compozitia într-un loc cald 30 – 35 °C timp de aprox. 5 -8 ore. Aluatul ar trebuie sa creasca acum cu jumatate din volumul sau. 3. În continuare adaugati 100 g faina integrala si o lingurita de sare de mare si amestecati bine, apoi asezati compozitia într-o tava unsa în prealabil si tapetata cu faina. Acoperiti din nou, împachetati bine si lasati la dospit într-un loc cu temperatura constanta 30 – 35 °C timp de 2 ore. 4. Apoi puneti pâinea în cuptorul preîncalzit la 180° C si lasati-o 60 minute la copt. 5. Rasturnati pâinea din forma pe un gratar pentru a se raci. Este im portanta respectarea stricta a instructiunilor referitoare la timp si temperatura. Sfatul lui Käthe În faza a 3-a adaugati niste seminte de floarea soarelui si de dovleac sau condimente pentru pâine.

Gramaj: 20g

Informații suplimentare

Greutate 0.02 kg

Va rugam sa retineti ca, desi ne straduim sa ne asiguram ca informatiile despre produs afisate pe site-ul nostru web sunt corecte si actualizate, produsele si ingredientele acestora pot fi modificate. Datorita acestui fapt, trebuie sa cititi intotdeauna eticheta inainte de a consuma sau utiliza produsul si sa nu va bazati niciodata exclusiv pe informatiile prezentate aici. Daca aveti nevoie de informatii sau aveti intrebari cu privire la un produs vandut de DoarNatural.ro, va rugam sa contactati echipa noastra de asistenta pentru clienti. Aceste informatii sunt furnizate numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul prealabil al Web Media Marketing SRL.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin