Cum cumpar

1. Alege produsele pe care doresti sa le comanzi!

Alegerea produselor se face prin apasarea butonului „Adauga in cos” din paginile de Produse. Poti sa adaugi mai multe produse diferite in cos. De asemenea poti sa adaugi mai multe pachete din acelasi tip de produs. Nu trebuie decat sa adaugi numarul de pachete dorite in dreptul casutei cantitate si apoi sa apesi pe butonul „Adauga in cos”.

2. Adauga-le in cosul de cumparaturi!

Dupa ce ai adaugat in „Cosul de Cumparaturi” produsele pe care vrei sa le comanzi, trebuie sa iti creezi un cont de client pentru a putea comanda sau sa introduci EMAIL-UL si PAROLA cu care te-ai inregistrat pe situl cosulbio.ro la o comanda anterioara. Recomandarea noastra este sa utilizezi un singur cont: CosulBio.ro are in permanenta campanii de reduceri pentru cei care comanda constant prin intermediul sitului. In cazul in care ai uitat parola, acceseaza sectiunea „Ti-ai pierdut parola?”.

3. Finalizeaza comanda!

In momentul in care ai adaugat in cos toate produsele pe care vrei sa le comanzi apasa pe butonul „Continua cu finalizarea comenzii” si completeaza formularul din pagina „FINALIZARE COMANDA”:

  • Detalii de facturare
  • Adresa de livrare
  • Selectare metoda de plata

Orice sugestii sau intrebari, alte date de facturare etc. le poti scrie la rubrica „Note comanda”. Vei primi si pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat confirmarea comenzii. A doua zi (sau chiar in aceeasi zi ) va pleca catre tine un colet cu produsele comandate (pachetul va ajunge la tine in termenul stipulat in Conditii de livrare).

Livrare GRATUITA

Comenzi peste 199 Lei

Plati securizate

Cumparaturi sigure 100%

078 777 84 76

Luni-Vineri 09.00-18.00