Politica de retur

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

SC Web Media Marketing SRL (WMM) va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 15 zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: [email protected] sau la numarul de telefon: 078 777 84 76.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

Procedura de retur:

1. Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele trei modalitati:

  • la adresa de email [email protected]
  • la numarul de telefon 078 777 84 76
  • completand formularul de pe site.

2. Clientul predă curierului coletul in cutie de carton sigilata (nu sunt acceptati saci de plastic, sacose etc).

3. Suma achitata initial de client va fi rambursata, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur la sediul WMM impreuna cu scrisoareea de denuntare. Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.
Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

Alte observații:

  • Se accepta returul numai in termen de 15 de zile de la primirea coletului.
  • In colet se vor afla toate produsele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
    Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie aici: formular retragere (acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.)

Colet returnat fara anunt in prealabil

In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.

In situatia in care un colet care a fost expediat de WMM nu este acceptat de catre destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support etc se vor dispune următoarele măsuri: în contul de client va rămâne activă doar modalitatea de plată online cu cardul pentru următoarele comenzi plasate.

WMM va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: [email protected].

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.

Livrare GRATUITA

Comenzi peste 199 Lei

Plati securizate

Cumparaturi sigure 100%

078 777 84 76

Luni-Vineri 09.00-18.00