Livrare comenzi

CosulBio.ro livreaza in orice localitate din Romania.

Expedierea comenzilor dumneavoastra se face prin intermediul FAN COURIER.

Taxa de transport:

  • GRATUIT (pentru comenzi a caror valoare este de minim 199 Lei)
  • 19.9 lei (pentru comenzi cu o valoare mai mica de 199 Lei)

Taxa pentru livrările prin curier rapid Fan Courier este de 19.9 Lei catre orice localitate din Romania, pentru comenzi mai mici de 199 lei.
Taxa este unica indiferent de greutatea coletului sau destinatia acestuia. CosulBio.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara.
Comenzile cu o valoare mai mare de 199 lei beneficiaza de transport GRATUIT.

Durata livrarii este cuprinsa intre 24 si 48 de ore, oriunde in Romania.

Obs: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

Pentru comenzile livrate sâmbătă, agenția Fan Courier va percepe o taxă suplimentară de 7 lei + TVA pentru orice livrare. Taxa va fi achitată direct agentului livrator.

Care sunt termenele de livrare?

Termele de livrare sunt intre 24-72 de ore (zile lucratoare), dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica ale firmelor de curierat cu care colaboram sau a furnizorilor.

In situatia in care colaboratorii nostri ne vor anunta ca exista posibilitatea intarzierii livrarilor, noi vom comunica acest lucru prin intermediul site-ului, ori telefonic sau prin email.

Cum poti obtine informatii legate de coletul expediat?

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, comunicandu-le numarul si data AWB-ului din email sau la numarul de telefon 0219336.

De asemenea puteti contacta direct curierul, sunand la numarul de telefon primit in SMS-ul pe care firma Fan Courier il trimite la numarul de telefon trecut in comanda.
In momentul in care ati primti AWB-ul, comanda plasata nu mai poate fi anulata, deoarece coletul a intrat deja in posesia firmei Fan Courier.

Factura va fi trimisa automat pe email, odata cu mesajul de confirmare a comenzii. Aceasta se va emite doar in format electronic.

In cazul comenzilor cu plata ramburs, firma de curierat Fan Courier este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma facturata).

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Daca coletul prezinta urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat sau ud refuzati primirea coletului. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea, va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede pentru a lua la cunostinta si a rezolva aceasta situatie.

Ce se intampla daca doriti sa modificati adresa de livrare?

În cazul în care se dorește schimbarea adresei dupa preluarea coletului, dar orașul de livrare și destinatarul nu se schimbă, atunci modificarea se face gratuit.

În cazul în care se dorește livrarea în alt oraș sau la alt destinatar, se va percepe o taxă suplimentară de 19,9 Lei. Taxa suplimentară se va plăti integral de către destinatar, la livrarea coletului.

Livrare GRATUITA

Comenzi peste 199 Lei

Plati securizate

Cumparaturi sigure 100%

078 777 84 76

Luni-Vineri 09.00-18.00