Cum platesc

CosulBio.ro va pune la dispozitie 3 metode de plata:

1. Plata Online prin EuPlatesc – EuroPayment Services

In magazinul www.cosulbio.ro, platile cu cardul sunt securizate si procesate de catre EuroPayment Services.
Tranzacționare rapidă, solidă şi sigură
EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.

Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Plata securizata 1

Daca ati ales metoda de plata „Card de credit sau de debit ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Daca plata este acceptata, comanda dvs. este procesata si trimisa imediat.

Plata on-line, cu cardul bancar, se desfasoara intr-un mediu securizat asigurat de EuroPayment Services (serviciu specializat). Partenerul nostru va garanteaza confidentialitatea totala a datelor dvs. bancare, fiind singurul care receptioneaza si proceseaza informatiile legate de cardul bancar. Mentionam ca firma noastra nu primeste, nu proceseaza si nu stocheaza datele cardului tau bancar (numarul cardului, cod secret, etc.) si nu are acces la aceste date.

Daca ti se intampla cumva ca plata on-line sa fie refuzata, contacteaza banca emitenta a cardului, aceasta fiind singura in masura sa iti indice si sa iti solutioneze problema, sau reia procesul de comanda alegand o alta modalitate de plata.

Cum platesc prin EuPlatesc:

  • Completeaza datele solicitate in formularul din pagina de plata, inclusiv datele de card. EuPLatesc transmite aceste date, criptat, catre Romcard (payment gateway), singura institutie care poate sa comunice cu sistemele Visa/MasterCard informatii legate de card (precum verificarea existentei sumei in contul bancar al cumparatorului);
  • Daca totul pana aici merge bine, suma aferenta tranzactiei este blocata in contul tau (nu debitata) iar tu primesti o notificare in acest sens;
  • Daca ai activat cardul in 3D Secure, apare fereastra in care se cere parola (informatie gestionata tot de gateway impreuna cu banca emitenta a cardului);
  • Ulterior, tranzactia se intoarce in EuPlatesc unde intra in antifrauda. Cu alte cuvinte, noi ne asiguram ca tranzactia nu este o frauda, ca respectivul card sau datele de pe el nu au fost furate, ca detinatorul cardului sau o persoana autorizata de acesta a initiat tranzactia;
  • In continuare, magazinul este instiintat, automat, de efectuarea platii;
  • In ultimul pas, magazinul confirma livrarea, iar suma este debitata din contul tau.

2. Numerar la livrare / ramburs la primirea coletului

Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia.

3. Plata in avans prin transfer bancar (OP)

In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune, iar in momentul in care apasati butonul de confirmare a comenzii veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului.

 

Livrare GRATUITA

Comenzi peste 199 Lei

Plati securizate

Cumparaturi sigure 100%

078 777 84 76

Luni-Vineri 09.00-18.00